Jerica Bastiaans Eigenaar / Gespecialiseerd pedicure

Carla Jansen Grossbek

Mobiel: 06 28646345 (inspreekmogelijkheid)

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens behandelingen kan ik de telefoon niet beantwoorden.

Voor mensen die niet of moeilijk mobiel zijn wordt de service “pedicure aan huis” aangeboden. Dit echter in een straal tot ca. 10 km.

Mijn naam is Carla Jansen Grossbek en woonachtig in Dommelen alwaar ik sinds 2010 mijn pedicurepraktijk heb. In maart 2014 ben ik afgestudeerd als Oncologisch VoetzorgVerlener, afgekort OVV. Een OVV is opgeleid om voetzorg te verlenen aan kankerpatiënten, voert screening van voeten uit, herkent bijwerkingen van behandelingen en koppelt bevindingen terug aan het oncologisch behandelteam.
Daarbij komt ook nog dat ik sinds oktober 2014 Medisch Pedicure ben. Een Medisch Pedicure is speciaal opgeleid en bevoegd om specifieke problemen rondom de diabetische voet te herkennen en te behandelen. Ook is zij bevoegd om reumatische, spastische, verwaarloosde en verouderde voeten te behandelen. Zij weet ook wanneer een client doorgestuurd moet worden naar bijvoorbeeld de huisarts of podotherapeut.
Ik ben aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet en sta geregistreerd in het KwaliteitsRegister Pedicures. Tevens ben ik gecontracteerd met PoZob, dit is een ketenzorg.
Regelmatig volg ik bijscholingen, cursussen en congressen om up-to-date te blijven in mijn werkzaamheden.
In de praktijk wordt gewerkt volgens de Richtlijnen uit de Code van de voetverzorger. Met alle gesprekken die tijdens de behandelingen gevoerd worden, wordt professioneel en vertrouwelijk omgegaan.
Op het gebied van schimmelnagels (mycose) mag ik, in overleg met de huisarts, analyse laten doen in het UMC St. Radboud te Nijmegen.

Ik zou het erg fijn vinden u te mogen begroeten in de studio, welke gevestigd is in de Dollarhof 14, 5551 DB Valkenswaard
Opleidingen:

- Risicovoet/ Medisch pedicure
- Nagelregulatie
- Vilttechnieken
- Nagelreparatie
- Orthesiologie
- Oncologisch Voetzorg Verlener
- Rijkserkend MBO4 Medisch en Oncologisch Voetzorgverlener
Cursussen:

- Schimmeldiagnostiek
- Voet- en onderbeenmassage
- Voet- en onderbeenmassage bij kankerpatiënten
- Voetzorg en oncologie
- Chinflex, chinese massage
- Weten hoe je met kanker om moet gaan.

Uw medisch pedicure

Carla Jansen Grossbek

Dollarhof 14
5551 DB   Valkenswaard

Mobiel:     06 28646345 (inspreekmogelijkheid)

Email:      info@voetstudiovalkenswaard.nl